Tortellinisoep met kerrietomaten – 101 kookboeken

Deze ongelooflijke tortellinisoep is een nietje geworden in onze keuken, ik zal je vertellen hoe het begon. Ik heb de Dr. Greger’s geïnstalleerd Daily Dozen-app op mijn telefoon vorig jaar, en het was een echt eye-opener om een ​​paar redenen. De app is eigenlijk gewoon een simpele checklist met ingrediënten die u in uw dagelijkse voeding kunt opnemen – idealiter, elk dag. Bonen, bessen, kruiden, noten, groenten, enz. Het is eigenlijk niet eenvoudig. Wat me meteen opviel, is de manier waarop je moet maken elk maaltijd (en tussendoortje) tellen mee als je alle vakjes wilt aanvinken. Ik ontdekte dat ik meer een plan nodig had dan mijn gebruikelijke “vrije stijl” -aanpak, evenals een geëvolueerd arsenaal aan go-to-recepten. Dus! Het eerste wat ik begon te doen, was het opnemen van maaltijden die heerlijke, bevredigende “box-checkers” uit één kom waren, zoals deze soep.

Tortellinisoep: de details

Dit is een versterkende stoofpot op basis van linzen en tomaten, bezaaid met dikke, zachte knoedels, verrijkt met een scala aan kruiden en versterkt met veel spinazie. Het is zo heerlijk en eenvoudig, doordeweeks vriendelijk en geweldig voor restjes. Ook, geen schande om hier diepvriesspinazie te gebruiken. Het verkort de toch al minimale voorbereidingstijd hier tot bijna niets. Hetzelfde geldt voor het gebruik van kant-en-klare tortellini. Genieten van!

Tortellini-soep met kerrie tomaat

Er zijn hier ook een heleboel andere plantaardige “box checker” -recepten voor het hele voedsel, en in de archieven. Als je geïnteresseerd bent in een veganistische versie van dit recept, sla dan gewoon de geraspte kaas over of gebruik een van de steeds beter wordende veganistische kazen die nu verkrijgbaar zijn en koop een geschikte tortellini.

Tortellini-soep met kerrie tomaat

Als soepen jouw ding zijn, blader dan zeker door de archieven. Niemand houdt meer van een goede dan ik en er zijn tientallen geweldige soeprecepten te krijgen. Mis deze linzensoep, deze eenvoudige tomatensoep of deze ribollita niet.

MIJN NIEUWSBRIEF + EBOOK

doordeweekse express

Meld je aan voor mijn wekelijkse, advertentievrije nieuwsbrief, met recepten, inspiraties, wat ik lees / kijk / winkel.
(Je krijgt een link voor een gratis PDF e-book met 10 recepten)

doordeweekse express

creditSource link

White-Rooms.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart